image1 image2 image3

Hosgeldiniz|Taklitler Aslını Yüceltir...

Popüler Yayın

Microsoft HoloLens Nedir?

Microsoft HoloLens adlı yeni ürününü yapmış olduğu özel bir tanıtım ile dünya ile paylaştı. Giyilebilir teknolojiler konusunda her geçen dönem yeni bir teknoloji ile karşılaşır olduk. Bu sefer Microsoft yapmış olduğu etkileyici bir tanıtımla Hologram görüntü alanında devrim niteliğinde bir ürünle arenaya çıktı. HoloLens adı verilen bu giyilebilir teknoloji oldukça ilgi çekici bir video ile sunuldu. Sanal gerçeklik cihazlarının popülerlik kazandığı son dönemde geri kalmak istemeyen Microsoft, rakiplerini katlayacak özelliklere sahip cihazı HoloLens’i duyurdu.

Yukarıdaki fotoğrafta görebileceğiniz Microsoft HoloLens, etrafınızdaki dünyayı hologram olarak üst üste ekleyen ve dijital ile fiziksel dünyayı buluşturan holografik lenslere sahip. Cihaz aynı zamanda konumsal ses algılama özelliğini de getiriyor. Yani hologramlar arkanızda olduğu zaman seslerini duyabiliyorsunuz.


Microsoft HoloLens Ne Zaman Çıkacak?

Bu yeni cihazı ile yüksek çözünürlüklü sanal bir gerçeklik sunacak olan Microsoft, Microsoft HoloLens ile kullancılarına hd hologram teknolojisini Windows 10 ile birlikte getirmeyi tasarlıyor. 

Microsoft'un bu çok konuşulan cihazının aynı zamanda kullanıcılarına kendi hologramlarını inşa etme şansını tanıyacak olan HoloStudio adlı uygulama ile geleceği belirtilirken, cihazın fiyatı konusunda ise henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.

Paylaş:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder